587 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Design de animale la atelierele Meserie - Street Delivery 2016

De Atelierul de Grafică| 22 August, 2016 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 803

Lumea lui Silviu Fologea e populată de animale în fel și chip, create cu răbdare, ac, ață și textile: veverițe, elefanți, pisici, porci sau dinozauri. Tema sa de anul acesta la Street Delivery: să creeze zilnic un animal în ton cu strada și să ne arate procesul, pas cu pas. Silviu Fologea are 45 de ani, este designer păpuși, autodidact, și locuiește în București. O parte din animalele lui pot fi văzute aici
Organizator/ Fundația CartureștiCu sprijinul/ Arcub, Ministerul; CulturiiiCoordonator atelier/ Ciprian Isac (Atelierul de grafică)


 

design romanesc silviu fologea street delivery

Despre autor

Atelierul de Grafică
ATELIERUL DE GRAFICĂ semnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.