898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Design de animale la atelierele Meserie - Street Delivery 2016

De Graphic Front| 22 August, 2016 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 1650

Lumea lui Silviu Fologea e populată de animale în fel și chip, create cu răbdare, ac, ață și textile: veverițe, elefanți, pisici, porci sau dinozauri. Tema sa de anul acesta la Street Delivery: să creeze zilnic un animal în ton cu strada și să ne arate procesul, pas cu pas. Silviu Fologea are 45 de ani, este designer păpuși, autodidact, și locuiește în București. O parte din animalele lui pot fi văzute aici
Organizator/ Fundația CartureștiCu sprijinul/ Arcub, Ministerul; CulturiiiCoordonator atelier/ Ciprian Isac (Atelierul de grafică)


 

design romanesc silviu fologea street delivery

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.