898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Legendele toamnei, ciocolată cu prune și palincă + cărți una și una. Cu până la 20% mai accesibile. Doar până pe 20 octombrie.

De Difuzor GF| 08 Octombrie, 2021 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 742

Legendele toamnei, ciocolată cu prune și palincă, Dune, seria Foundation în limba engleză sau Toamna Patriarhului sunt doar câteva dintre bunătățile pe care vi le propunem pentru perioada următoare. Le-am pus în panere, le-am dat până la 20% reducere și vă invităm să le descoperiți în tihnă pe toate, în perioada 7-20 octombrie, numai pe cărturești.ro

Nu lipsesc de la apel nici lumânările parfumate, ceainicele sau lămpile pentru o atmosferă care să ne facă viața mai ușoară frumoasă!

Mult mai multe
aici


Mult mai multe aici


Acest advertorial a fost achiziționat de cărturești.ro Pentru a beneficia de un pachet de promovare, vă rugăm accesați acest link

 

carturesti toamna palinca dune promo GF

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro