859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

”Privește către cer” este o poveste despre dragoste, liniște și bunătate. Un nou film distribuit de Bad Unicorn.

De Difuzor GF| 06 Octombrie, 2021 | Categorie: film artistic | Vizualizări: 639

”Privește către cer” este o poveste despre dragoste, liniște și bunătate. O dovadă a faptului că cinema-ul poate schimba lumea, chiar și într-o mică măsură. E dragoste la prima vedere când Lisa și Giorgi se întâlnesc din întâmplare pe o stradă din orașul georgian Kutaisi. Dragostea îi lovește atât de neașteptat, încât uită până și să se întrebe unul pe celălalt cum îi cheamă. Înainte de a-și vedea fiecare de drum, decid să se întâlnească ziua următoare. Dar habar nu au că un blestem se abate asupra lor. O să reușească ei să se întâlnească din nou? Și dacă da, o să se recunoască?

Într-o postare pe FB, Monica Felea - Bad Unicorn, scria:

Mă tot gândesc de 2 zile ce să mai scriu despre”Privește către cer” dar mă tot gândesc cu frică la legenda aia cu ciobanul și lupul care vine la stână. Tot striga ciobanul ”Lupul! Lupul!” și oamenii veneau și lupul nu era. Și în ziua când a venit lupul, nimeni nu l-a mai crezut.
Povestea cu filmul ăsta e cam așa: sunt 2h30 de liniște și bucurie și bunătate și senin. N-am mai trăit niciodată asta în fața unei opere de artă, pentru că asta e, o operă de artă. Dacă tu ca spectator ai disponibilitatea asta, de a-i da aceste 2h30 din viață, de a vedea, a asculta și a simți, îți dă înzecit înapoi.Programul pe săli poate fi văzut aici

 

Titlu original/ internațional What Do We See When We Look at the Sky?


Titlu România/ Privește către cer


Regie/ Alexandre Koberidze 2021, Germania, Georgia


Cu/ Giorgi Ambroladze, Giorgi Bochorishvili, Irina Chelidze, Ani Karseladze, Vakhtang Panchulidze


Gen/ Dramă


Limba/ Georgiană


Durată/ 150 minute Lansare în România: 8 octombrie 2021


Sinopsis/ E dragoste la prima vedere când Lisa și Giorgi se întâlnesc din întâmplare pe o stradă din orașul georgian Kutaisi. Dragostea îi lovește atât de neașteptat, încât uită până și să se întrebe unul pe celălalt cum îi cheamă. Înainte de a-și vedea fiecare de drum, decid să se întâlnească ziua următoare. Dar habar nu au că un blestem se abate asupra lor. O să reușească ei să se întâlnească din nou? Și dacă da, o să se recunoască? 


Distribuitor/ Bad Unicorn

 

Dacă ți-a plăcut această recomandare, donează 1Eu redacției Graphic Front, ajută-ne să continuăm. 
 

 

bad unicorn film

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro