716 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Pictură murală la Street delivery 2017 - 10 desenatori

De Graphic Front| 25 Iunie, 2017 | Categorie: pictură | Vizualizări: 1588

► Street Delivery este un eveniment urban de arhitectură și arte care are loc în fiecare vară pe străzile orașelor din România (și Republica Moldova, curând).► Ce facem? Eliberăm câte o stradă de sub dominația automobilelor și o redăm pietonilor, care o mobilează cu idei pentru un oraș mai bun.► Misiunea noastră? Să creăm colaborativ o experiență citadină prin care să demonstrăm cum ar putea funcționa un oraș pentru oameni, nu doar pentru mașini.► De ce? Fiindcă ține și de noi să creăm un habitat mai plăcut, mai deștept, sustenabil. Un oraș pentru cei care-i dau viață, în care pietonii să aibă prioritate.► Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România și a fost adoptat în România de 6 orașe până azi. Curând și în orașul tău, dacă ne vrei.
Mai jos găsiți artiștii care s-au ocupat de pereții dedicați artei murale.0. Alexandru Ciubotariu aka Pisica Pătrată 1. Ioana www.facebook.com/doubleiie/ 2. Irina Mocanu www.behance.net/irinamocanu  3. Alina Marinescu www.behance.net/alinamarinescu  4. Serebe www.facebook.com/serebe.ro/  5. Livia Fălcaru www.facebook.com/lfillustration/  6. Anca Norilor www.facebook.com/Nori.dust  7. Max Dima www.behance.net/CoonOne  8. Fio /www.facebook.com/Madalina.five  9. Andra Semciuc www.facebook.com/profile.php?id=100005536936137  10. Wanda Hutira www.facebook.com/wanda.hutira/  
& special lettering guest artist Livi www.facebook.com/popalyviyana


Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.