898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Ce înseamnă acasă pentru tine?

De Graphic Front| 08 Februarie, 2016 | Categorie: fotografie | Vizualizări: 1773

Ce înseamnă acasă pentru tine? Pe 11 februarie, la Maison 13 (str. Dumbrava Rosie nr. 2), de la ora 19.00, are loc vernisajul expoziției de fotografie "Comunitatea face casa Acasa".

Diana Zaharia a documentat vizual ce înseamnă acasă pentru oamenii din zece comunități: Valea Corbului (jud. Arges), Dorobanțu și Spantov (jud. Calarasi), Vizuresti (jud. Dambovița), Gaujani (Giurgiu), Daesti si Francești (jud. Vâlcea) și Burila Mică, Simian și Eselnița (jud. Mehedinti). Oameni curajoși din cele zece comunităti din sudul României vor povesti despre problemele cu care se confruntă și ideile lor pentru a schimba lucrurile la ei acasă.


Evenimentul face parte din proiectul "Acasă in Comunitatea TA”, realizat de Fundația PACT în parteneriat cu Habitat for Humanity Romania si Village Life.


Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.