764 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Ultimele zile de înscriere la Gala bun de Tipar, ediția a III-a

De Graphic Front| 25 Martie, 2014 | Categorie: competiții | Vizualizări: 1526

La cea de a treia ediție, intră în concurs produsele editoriale ale anului 2013. Sînt invitate să participe toate editurile care sînt înregistrate, publică şi difuzează carte în România (inclusiv cele din Republica Moldova care au o filială în România), tipografiile care au sediul în România, bibliotecile autohtone, librăriile care au sediul pe teritoriul României, precum şi cele online întregistrate ca firme româneşti, plus instituțiile care au dezvoltat proiecte de promovare a lecturii.
înscrierea proiectelor în competiție are loc în perioada 5-31 martie 2014, iar spectacolul de decernare a premiilor este plănuit pentru data de joi, 15 mai, în Aula Bibliotecii Naționale a României.Profesionişti ai cărţii - editori, autori, traducători, graficieni, tipografi, librari, bibliotecari sau specialiști în vînzări, marketing și comunicare, redactori şi îngrijitori de ediții - vor avea ocazia să se bucure de recunoaşterea colegilor de breaslă şi a publicului în această gală dedicată excelenţei editoriale.Lansată în 2012, Gala Industriei de Carte din România s-a bucurat de o receptare excelentă atît în rîndul profesioniştilor pieței de carte autohtone, cît şi rîndului publicului larg. Cea de a doua ediție a însemnat o creştere semnificativă a proiectului: cu 30% mai multe înscrieri în competiție (peste 100 de instituții și peste 700 de proiecte), mai multe tipuri de profesioniști ai cărții recompensați (în total, 19 premianți și 6 mențiuni speciale ale juriului).începînd cu ediția din 2013, Gala Bun de Tipar se bucură de propria emisiune TV, realizată de televiziunea națională şi difuzată în prime-time.Gala „Bun de Tipar” este organizată de Asociația Editorilor din România (AER) şi Headsome Communication, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național, Ministerului Culturii şi al ARCUB. Sponsor al evenimentului: Dacia.
Mai multe detalii pe galabundetipar.ro/editia-iii-2014
Mai jos fotografii de le precedentele ediții

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.