883 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

știrea GF ia vacanță până spre sfârșitul lunii septembrie.

De Graphic Front| 10 August, 2017 | Categorie: recomandări | Vizualizări: 1362

Newsletterul GF ia o pauză pe acest sfârșit de vară - început de toamnă. Revenim la final de septembrie cu multă marfă nouă. Ne vom ocupa și în anul care vine cam de aceleași lucruri: design, patrimoniu, muzică, meserii, tehnică, umblet etc. Tot atunci vom reporni și arhiva GF, cu sute de piese noi pe lângă cele câteva mii deja existente. Avem pregătite deja sute de etichete de produs, afișe vechi, cărți și ilustratori. Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis materiale și care s-au oferit să ne ajute în acest demers de reconstrucție. 
Dacă vreți să ne fiți alături, înșirăm mai jos câteva modalități prin care ne puteți ajuta. Doar în acest fel vom reuși să existăm în continuare: 1. Dacă sunteți deja abonați la Newsletter, poate mai puteți sugera cuiva să se aboneze. Interesul vostru ne poate motiva. Mai jos puteți vedea tag-uri cu lucrurile de care ne-am ocupat. 
2. Sustineți arhiva GF, achiziționând una din cărțile noastre: - Marci, sigle, logograme/ Porți din Brașov, / Noul pachet GF. Se mai pot găsi și în Cărturești, Kyralina 
3. Dacă știți oameni pasionați de documentare, grafică veche, cunoscători de Pshp, care ar putea voluntaria la acest demers, dați-ne un semn la adresa atelier@atelieruldegrafică.ro 
4. Vedeți cam cu ce ne ocupăm, dacă găsiți materiale vechi, tipăritură, literă volumetrică, cărți vechi, ilustrație veche etc, nu ezitați să le fotografiați și să ni le trimiteți, sau să ne semnalați prezența lor și le vom fotografia noi. 
5. Vrei să anunți ceva din zona domeniilor de care ne ocupăm? Sau vrei să scrii un articol la noi? Dă-ne un semn și vom vorbi despre asta. Ne găsești pe FB sau la adresa atelier@atelieruldegrafică.ro
GraphicFront este un proiect susținut de Atelierului de grafică & friends 

 Vacanță frumoasă!

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.