858 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Sugestiile GF. Left side bar & Right side bar

De Ciprian N. Isac| 04 Decembrie, 2011 | Categorie: recomandări | Vizualizări: 2431

Reluăm astăzi o rubrică întreruptă acum ceva vreme, sugestiile săptămânale sau weekly GF suggestions sub forma bannerelor colorate din stânga și drepta site-ului.
în partea stângă veți găsi întotdeauna sugestii sau cele mai noi posturi din arhiva graphicfront, iar în partea dreaptă jos vor fi bannere cu trimitere către site-uri care ne plac și pe care le recomandăm.
Desigur suntem curioși și de părerile voastre - nu uitați că puteți lăsa o vorbă la commenturi, sau o sugestie a voastră; de altfel, orice fel de feedback ne bucură și ne este de folos.
Enjoy!
ciprian isac

Despre autor

Ciprian N. Isac
Ciprian este licențiat în grafică (Universitatea de Arte, București). Cofondator al Atelierului de grafică, în anul 2005. În anul 2010 pornește Graphicfront, proiect ce include printre altele și seria cărților Grafică fără computer. Lucrează ca graphic designer specializat în publicații și grafică de eveniment (Romanian Design Week, Street Delivery, CNDB, etc). Pe alocuri mai gândește și realizează design de obiect expozițional și gestionează diverse proiecte de echipă.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.