569 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Muzeul Intrumentelor Muzicale din Berlin

De Atelierul de Grafică| 05 Aprilie, 2012 | Categorie: recomandări | Vizualizări: 1904

Expoziția Chopin indrăgostit a Institutului Polonez mi-a facut poftă de instrumente. Vă prezentăm astăzi un nou post la arhiva de fotografie: Muzeul Instrumentelor muzicale din Berlin. Acum i-a venit rândul, deși l-am fotografiat cu câțiva ani în urmă. Chiar și pentru cei care nu le folosesc, instrumentele muzicale sunt un adevărat spectacol. Mi-aș umple casa cu instrumente. Mi se par absolut fascinante, mai ales cele care n-au fost niciodată omologate, din perioada în care oamenii căutau o relație între formă și sunet.
Muzeul instrumentelor a fost fondat in 1888 la Academia Regală de Muzică din Berlin din colecția alcătuită de Phillip Pitta și Joseph Joachim. În prezent se situează în Kemper Platz în apropierea Filarmonicii Berlineze. Colecția actuală numără 3600 de instrumente din care 800 se află în expoziția permanentă.
Deci:
Arhiva GF/ Fotografie/
Pentru mai multe imagini vizitați
Arhiva GF 

berlin muzeul instrumentelor muzicale

Despre autor

Atelierul de Grafică
ATELIERUL DE GRAFICĂ semnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.