764 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

GF 2021 - Cu ce vom începe.

De Graphic Front| 09 Ianuarie, 2021 | Categorie: recomandări | Vizualizări: 262

Graphic Front trece în anul al XI-lea. Sperăm să-l putem numi an postpandemic. Nu știm cum exact cum vor evolua lucrurile, avem mai multe gând, dar putem anticipa cel puțin cu ce vom începe.
Avem în lucru deja câteva materiale, le pomenim mai jos. Evident, le vom posta printre recomandările de cărți, evenimente, fonturi, filme etc.

Enjoy & please share – pentru a putea păstra acest blog liber la navigat și curat de advertising.#muzica
Grit Friedrich ne va sugera lunar muzici cum doar la MDR KULTUR Radio puteți asculta.
Aici puteți vedea cele mai recente recomandări ale ei.
#oraș vandalizat
Foarte curând vom porni o serie de articole pe tema vandalismului urban. Avem gata în jur de 20 de puncte de vedere, de la oameni de vârste, precupări și specializări diferite. Prin acest demers sperăm să clarificăm noțiunea de vandalism, cu toate accepțiile ei și să lansăm un dialog cât mai argumentat pe această temă.
Mulțumim
Petrei Torsan și Bucharest Modernism Art Deco pentru ajutor.


#interviu
Avem in lucru trei interviuri, cu o creatoare de costume de film, cu o scenografă și cu un grafician de televiziune. Am gândit în jur de15-20 de întrebări, am încercat să atingem momente semnificative din cariera artiștilor, precum și lucrări din portofoliul lor. În mod sigur vom avea răspunsuri atât utile cât și motivaționale, precum și imagini ilustrative.
Mai multe interviuri puteți găsi
aici#guild report
Guild Report 2020 în al patrulea an, va fi deosebit. Pentru că suntem în urma unui an absolut infernal. Știm cu toții. Ca de obicei, vom invita artiști din zona artelor vizuale (grafic designeri, ilustratori, fotografi, artiști plastici, arhitecți, curatori etc.) să ne povestească cum a trecut anul 2020 pentru ei. Oricine e binevenit cu poveste și foto la adresa hello@atelieruldegrafica.ro. Puteți vedea aici cum, cine și ce a povestit în anii trecuți.#mitologii personale
Cosmin Manolache, inițiatorul acestei rubrici în urmă cu 10 ani, ne-a pregătit câteva articole cu Secvențe cu lăutari din Mizil. Aici puteți vedea primul articol din acestă serie, precum și alte articole de-ale lui Cosmin.La mulți ani!
Sănătate și voie bună!


Orice feedback sau contribuție e binevenită, nu ezitați să ne scrieți.

 

guild report interviu muzica oras vandalizat

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.