895 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

THE DESIGNERS REPUBLIC™ ATOMS VECTORS PIXELS GHOSTS™ -Timișoara, 18 septembrie 2015

De Ovidiu Hrin| 22 Septembrie, 2015 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1663

THE DESIGNERS REPUBLIC™ ATOMS VECTORS PIXELS GHOSTS™

Expoziție Atoms Vectors Pixels Ghosts™ e o furtună neuronală în eternă expansiune, făcută din sute de glitch-uri și bucăți smulse din lucrările de ieri, de azi, dintotdeauna ale designerilor de la The Designers Republic. Soundtrack-ul dedicat al instalației este compus de legendarii Autechre.
————————————————————————————————————————————————————
Proiecții Parte a expoziției, instalația HELLOISITMEURLOOKIN4 aduce la Timișoara o formulă de 3 ecrane aranjate vertical, funcţionând în bucle decalate ritmic.
————————————————————————————————————————————————————
Dialog Expoziția prilejuiește revenirea designerului britanic Ian Anderson la Timișoara în cadrul unui dialog public, în 18 septembrie, de la 19:00.
————————————————————————————————————————————————————
Muzică DJ SET-urile semnate Mr. H (Horațiu Fâra) și Waka X (Felix Petrescu) vor crea soundtrack-ul celui de al doilea weekend al expoziției (25 - 26 septembrie). Implant pentru refuz au pregătit pentru seara de 2 octombrie un concert acustic dedicat.


ian anderson ovidiu hrin typopassage

Despre autor

Ovidiu Hrin
Ovidiu Hrin inființează in 2001 studioul de design grafic Synopsis. Susține workshopuri și conferințe având ca tematică designul graphic atât în țară cât și în străinatate (DMY in Berlin, Vienna Design Week, European Design Conference in Zurich). În anul 2011 se lanseaza "Typopassage", primul micromuzeu internațional în aer liber din Timișoara. este membru AIGA (Institul American al Artistilor grafici), TDC (Type Directors Club, New York) și Graphis International.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.