569 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Caligrafie cu Ovidiu Hrin (Synopsis media) în mansarda OAR Ion Mincu, București, Street Delivery 2015 (30 fotografii)

De Atelierul de Grafică| 22 Iunie, 2015 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1467

Clasa de caligrafie Ovidiu Hrin s-a desfăşurat şi anul acesta pe stradă Arthur Verona din Bucureşti.
Aflându-se deja la cea de-a treia ediţie, cursul - organizat în cadrul Street Delivery 2015 de către Ordinul Arhitecţilor din România - a reuşit să adune peste 20 de pasionaţi ai literei care au dat dovadă de răbdare şi pasiune pentru scrierea caligrafică. Anul acesta cursul a reuşit să mai facă un pas şi a ridicat ştacheta oferind prima clasa de caligrafie de nivel mediu (intermediate).

Clasa de caligrafie s-a desfăşurat sub numele de 'Try again, fail again, feil better" şi adurat 3 zile. Sesiunile zilnice de lucru au început la ora 10:00 şi s-au terminat la ora 19:30 (cu o pauză de 2 ore la prânz). în cadrul celor 3 zile studentul a fost introdus în 'Mâna italică' (Cancellaresca Corsiva) şi a avut parte de îndrumare tete-a-tete. Cursul s-a desfăşurat într-o ambianţă mai mult decât plăcută (Mansardă Casei Ion Mincu) fiind completată de un soundscape şi un ambient mix set conceput de Octavian Horvath (aka. 'Vita' / Blazzaj & Implant Pentru Refuz) - prezent că asistent pe toată perioada cursului. Alte elemente de glazură ale cursului au fost: prezentarea procesului de lucru al lui Ovidiu Hrin la cele 3 lucrări caligrafice expuse în Casă Mincu, exemple de caligrafie renascentistă, clasificarea nivelelor de caligrafie, o demonstatie de caligrafie şi nu în ultimul rând înmânarea diplomelor de participare pentru fiecare cursant în parte, diplome scrise şi semnate de către îndrumător.Foto Horvath Octavian, Ciprian Isa

ovidiu hrin

Despre autor

Atelierul de Grafică
ATELIERUL DE GRAFICĂ semnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.