898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Nepalul e praf. și are nevoie de ajutor. Jurnal Anca + Mihai. Dandagaon II

De Graphic Front| 03 Mai, 2015 | Categorie: Asia | Vizualizări: 1482

Că să ajungi în Dandagaon trebuie să treci un pod de lanţuri, singură posibilitate de a avea acces şi de a face provizii în satele de aici (pe jos sau cu motocicletă). Am prins două reprilici ale cutremurului şi o furtună foarte puternică, care a început în timp ce ne instalăm corturile. Situaţia este mai complicată decât ne-am imaginat: niciuna dintre case nu este locuibilă chiar dacă nu sunt dărâmate complet, ceea ce face şi mai greu reconstrucţia lor. Situaţia este aceeaşi pentru toate satele din jur, pe unde am apucat deja să mergem. Mâine ne întoarcem în Kathmandu să mai cumpărăm 200 de corturi.

Donaţi! Cât de puţin. Sunt oameni care nu mai au nimic acolo. 

nepal

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.