786 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Nepalul e praf. și are nevoie de ajutor. Jurnal Anca + Mihai. Debisthan / Dhading district

De Graphic Front| 04 Mai, 2015 | Categorie: Asia | Vizualizări: 1298

Suntem în Debisthan / Dhading district, satul care a fost răpus în totalitate. 85 de oameni, dintre care cel puţin 30 de copii, n-au acoperiş. Doar 5 corturi au ajuns aici, mai avem nevoie de încă 20 pentru adăpostirea oamenilor şi a proviziilor. Asta înseamnă că avem nevoie de şi mai multe resurse. Distrugerile sunt mult mai mari decât ce ne-am imaginat din informartiile primite iniţial. E stare de şoc. Contăm pe voi!

Donaţi! Cât de puţin. Sunt oameni care nu mai au nimic acolo.

Foto Anca Dănilă, Mihai Lupu

nepal

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.