895 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Atelierul de grafică dăruiește o casetă GF cu două cărți. Lângă care, în toamnă, va sta a treia.

De Carla Duschka| 24 Iunie, 2013 | Categorie: prezentări | Vizualizări: 3137

În așteptarea volumului III din această serie, pe care, acum știm, îl vom lansa la sfârșitul acestui an, Atelierul de grafică dăruiește o casetă GF cu primele două cărți, unuia dintre cei care se abonează la newsletter în perioada 20 iunie - 20 iulie 2013, sau autorului celui mai inspirat coment. și, ne-am mai gândit, se pune și share-ul acestui post de pe FB.
Vă așteptăm! Succes! Tragerea la sorți, pe 20 iulie (mai multe detalii despre cărți aici
PS. în casetă intră perfect și volumul III. De mult îl coacem:)


foto Andrea Nastac

grafica fara computer book design atelierul de graficagrafica fara computer

Despre autor

Carla Duschka
Carla este licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și lector asociat în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.