717 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Atelierul de grafică dăruiește o casetă GF cu două cărți. Lângă care, în toamnă, va sta a treia.

De Carla Duschka| 24 Iunie, 2013 | Categorie: carla duschka | Vizualizări: 2522

în așteptarea volumului III din această serie, pe care, acum știm, îl vom lansa la sfârșitul acestui an, Atelierul de grafică dăruiește o casetă GF cu primele două cărți, unuia dintre cei care se abonează la newsletter în perioada 20 iunie - 20 iulie 2013, sau autorului celui mai inspirat coment. și, ne-am mai gândit, se pune și share-ul acestui post de pe FB.
Vă așteptăm! Succes! Tragerea la sorți, pe 20 iulie (mai multe detalii despre cărți aici
PS. în casetă intră perfect și volumul III. De mult îl coacem:)


foto Andrea Nastac

accidente de munca afise de opera afise film afise protectia muncii atentionari carte veche communist visual communication comunism embossed letters etichete chibrituri vechi grafica de carte grafica fara computer grafica romaneasca graphics of the 70s hand drawn letters labor protection posters mostenirea comunista old matches labels old posters old romanian advertising old shops propaganda comunista propaganda posters reclame vechi reviste romanesti vechi socialist panels vintage book covers

Despre autor

Carla Duschka
Carla este licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și lector asociat în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.