841 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Alătură-te Ninei în încercarea de a aduce înapoi Duminica pierdută, într-o carte de bandă desenată ce spune o poveste originală despre epuizare și căutarea timpului liber

De Difuzor GF| 14 Mai, 2021 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 560

Pierdută, pe Kickstarter din 11 Mai
Alătură-te Ninei în încercarea de a aduce înapoi Duminica pierdută, într-o carte de bandă desenată ce spune o poveste originală despre epuizare și căutarea timpului liber.

Stockholm, 5/07/21 - Cum ar arăta lumea fără ziua de duminică? Nina știe: zilele sunt ca niște lupi hămesiți care-o fugăresc într-una și nu-i lasă niciun pic de timp de odihnă. Legenda povestește de o a șaptea zi, a unui lup blând și bun, dar toată lumea știe că vrăjitoarea cea rea l-a furat și-l ține închis. Dar Nina s-a săturat până peste cap, așa că pornește într-o aventură ambițioasă: va coborî pe Tărâmul Celălalt, va învinge vrăjitoarea, va aduce înapoi duminica pierdută și toată lumea va avea din nou timp liber!


Duminica pierdută este o carte originală de bandă desenată, creată de îndrăgita autoare și ilustratoare Ileana Surducan. Inspirată din basme și folclor, narațiunea spune o poveste inedită despre epuizare și căutarea timpului liber. Totul este gata de tipar, iar Pronoia, editura pasionată de viziuni artistice ce reflectă lumi ideale, prezintă proiectul pe Kickstarter pentru a publica primele tiraje comerciale, în engleză și română. Duminica Pierdută va fi o carte cu coperte cartonate și 56 de pagini cu ilustrații color.

Campania pentru Duminica Pierdută începe în 11 mai și oferă tot felul de recompense inedite, inclusiv posibilitate ca tu, sau persoana iubită, sau animalul tău de companie să fiți incluși în galeria de portrete din paginile cărții. Pe lângă albumul de bandă desenată, Duminica pierdută va fi disponibilă și în format electronic - prima carte din viitoarea biblioteca virtuală magică numită Lost Sunday Comics.


About Pronoia AB
Pronoia AB este un studio din Stockholm, care creează, prezintă și publică expresii artistice ale unor lumi ideale - ale utopiilor - cel mai adesea sub formă de jocuri. Pe lângă proiectele curente, Duminica Pierdută și Lost Sunday Comics, Pronoia este și editorul din spatele jocului de societate Zestrea.
www.LostSundayComics.com
www.pronoia.se
www.zestrea.net
Facebook/ Twitter/ Instagram @PronoiaGames

 

maria surducan ileana surducan duminica pierduta

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro