898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

10 alese dintre 100 cele mai citite, discutate și așteptate cărți ale anului 2021. Toate reduse la preț în perioada 11-25 ianuarie.

De Difuzor GF| 11 Ianuarie, 2022 | Categorie: carte | Vizualizări: 885

Matthew McConaughey ne dă undă verde la citit cu cartea lui în care își poveștește primii 50 de ani din viață. De la traumele din adolescență, la trecerea de la comediile romantice la roluri precum cel din Dallas Buyers Club, actorul din True Detective, încearcă relaxat să câștige un nou tărâm, cel al cititorilor. Indiferent dacă sunteți sau nu fani ai lui sau ai carierei sale, cartea este numai bună pentru momente în care îl puteți lăsa să sune inconfundabil în surdină “all right, all right, all right”.
 

 

În ianuarie avem obiceiul de a privi înainte, după ce ne mai uităm, încă o dată sau de două ori, bine, înapoi. Ne amintim ce a fost mai bun sau mai trist, ba chiar ne premiem cele mai bune realizări din domenii variate. Pe carturesti.ro ne oprim de data aceasta asupra cărților. S-au ales peste 100, și vă invităm să parcurgem împreună 2021, dar doar din perspectiva celor mai citite, discutate și așteptate cărți de peste an. Titluri pentru toate vârstele și gusturile, menite să vă îmbogățească nu numai biblioteca ci și spiritul, pentru un an nou, plin de alte și alte provocări. De la Legile fundamentale ale imbecilității umane, la Cum merge lumea, trecând pe la Omul în căutarea sensului vieții, mai sunt de descoperit și reeditări și cărți pentru copii.

 

Toate au până la 20% reducere în perioada 11-25 ianuarie, numai pe carturesti.ro.

 

 Toate au până la 20% reducere în perioada 11-25 ianuarie, numai pe carturesti.ro. 


Acest advertorial a fost achiziționat de cărturești.ro 
Pentru a beneficia de un pachet de promovare, vă rugăm accesați
 acest link


 

Matthew McConaughey Dallas Buyers Club carturesti carte

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro