895 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

LIKE CNDB 2017 – 1–26 martie, București. Program, mulțumiri, emoții.

De Carla Duschka| 09 Martie, 2017 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1790

Dragi prieteni, vă spunem pe puncte:1. Festivalul de dans contemporan LIKE CNDB este în plină desfășurare. Vă recomandăm să mergeți. Avem parte de prea puține astfel de evenimente.. care să emoționeze, să enerveze, să inerveze. și nu e vorba doar despre dans.
2. Noi, Atelierul de grafică, suntem direct responsabili pentru imaginea festivalului și pentru materialele realizate! Onorați de a ni se fi încredințat așa o provocare, suntem bucuroși de rezultat. Am avut de căutat transpunerea vizuală pentru dialog, autenticitate, "schimbăm idei", împreună, plăcere. Credem că am găsit o formulă care să transmită această constructivă dinamică între emoții și idei împărtășite.
3. și mai mult apreciem atitudinea absolut corectă și necesară a unei instituții bugetare din țara noastră, atenția și responsabilitatea în ce privește imaginile și mesajele pe care dorește să le comunice.Chapeau echipei CNDB! și mulțumim!

Detalii pe cndb.roatelierul de grafica carla duschka graphic design

Despre autor

Carla Duschka
Carla este licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și lector asociat în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.