895 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

încă 5 zile cu o superexpoziție

De Graphic Front| 14 Decembrie, 2016 | Categorie: afiș | Vizualizări: 1498

Marți, 6 decembrie 2016, la ora 18:00, la UNAgaleria din Bucuresti a avut loc loc vernisajul expoziției "Afișul Polonez Contemporan / Trei perspective - Ryszard Kajzer, Lukasz Klis si Sebastian Kubica”, organizată de Institutul Polonez, în colaborare cu Universitatea Naționala de Arte din Bucuresti. Cei trei graficieni expozanți fac parte dintre cei mai buni autori de afișe din Polonia de astăzi, au participat la multe expoziții individuale și colective în întreaga lume, și sunt laureați ai mai multor premii și distincții la concursuri poloneze și internaționale. Ei se implică, de asemenea, în activitatea pedagogică, fapt ce garantează o continuitate a nivelului artistic înalt în grafica afișului din Polonia. 
Deschiderea expoziției a fost urmată de o prezentare și un workshop adresat studenților UNARTE care a avut loc in ziua de miercuri, 7 decembrie 2016 la ora 10.00 la Sala Amfiteatru a Universității Naționale de Arte din București. 
Foto Carla Duschka
 

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.