899 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Call pentru voluntari la edița a 2-a a festivalului Bucharest Graphic Days

De Graphic Front| 24 Septembrie, 2023 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 159

Ajuns la ediția a II-a, festivalul Bucharest Graphic Days se va ține în perioada 20 octombrie – 10 noiembrie, în 5 locuri din București.
Organizat de 
Asociația Graphic Front & Atelierul de grafică – București, este construit pe colaborarea cu o parte din institutele culturale și cu alte instituții de cultură. 
Festivalul va avea
8 expoziții, 4 workshop-uri, 4 talk-uri. Evenimentele se vor desfășura la Arcub Gabroveni, Ordinul Arhitecților, Galeria Art Hub, Institutul Maghiar Liszt, Institutul Cervantes, Galeria A5 Studio Space, Cărturești Verona. Principalii parteneri ai evenimentului ArcubCentrul Ceh, Institutul Polonez, Institutul Cervantes, Goethe-Institut Bukarest, Institutul Liszt, Ordinul Arhitecților, Asociația Ephemair, Fundația Cărturești, ArtHub, Antalis Romania, Dagon, Aqua Carpatica.
Programul (în lucru) al evenimentelor aici
De crezi că-ți place conținutul și ai vrea să faci parte din echipa noastră, te rugăm să completezi formularul de la butonul de mai jos până la 10 Octombrie. Dacă va fi cazul te vom contacta. 
Mulțumim mult!
Aici găsești butonul formularului cu nevoile noastre, unde te poți înscrie

voluntari bucharest graphic days

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.