899 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Bienala de afiș Bolivia BICeBé 2019. Competiție internațională cu premii în valoare de 15000 dolari. Deadline: 8 martie 2019.

De Difuzor GF| 17 Februarie, 2019 | Categorie: competiții | Vizualizări: 947

Bienala de afiș Bolivia BICeBé® este cel mai important eveniment internațional de design și arte vizuale din Bolivia și Southern Cone.
Peste 15.000 de studenți și designeri profesioniști din peste 76 de țări din întreaga lume au participat la expoziții, făcând din BICeBé o adevărată sărbătoare globală de design.
BICeBé are loc în fiecare an, în luna noiembrie, în orașul La Paz din Bolivia și generează itinerarii cu expoziții de design în alte orașe din țară, precum și în alte țări din lume.
(Sursa:
intercompetition.com)


Mai multe pe situl competiției Bicebebilovia.com
Câștigătorii anilor trecuți bicebebolivia.com/ganadores-2017
Su

The Biennial of the Poster Bolivia afis poster premii poster

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro