898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Anul trecut am învățat că este o prostie enormă să te plângi (de orice, oricând și în orice situație). Fă ceva în privința asta sau uit-o naibii.

De Ovidiu Hrin| 04 Mai, 2018 | Categorie: graphic designeri romania | Vizualizări: 1104

Îmi vine foarte greu să reflectez asupra anului 2017 și să-mi enumăr toate "reușitele" profesionale într-un portofoliu scris. Cel puțin în momentul de față acest lucru este în disonanță cu ceea ce simt și trăiesc - așadar voi încerca să îmi îndrept atenția spre o altă fațetă a propriului cristal identitar.
Anul trecut a fost un an al încercărilor ... Acum când mă gândesc înapoi văd o pletoră de urcușuri și de coborâșuri cum nu mi-a mai fost dat să trăiesc - pentru care mă simt foarte recunoscător în momentul de față.
Anul trecut am învățat că sunt fragil și vulnerabil și că pura conștientizare și acceptare a acestui fapt mă face foarte puternic.

Anul trecut am învățat că ceea ce percep ca limite ale corpului sunt de fapt limite ale minții.
Anul trecut am învățat că tot ceea ce observ în exterior vine din interior. (Nu văd niciodată lumea cum este ea cu adevărat ci întotdeauna o văd cum sunt eu)
Anul trecut am învățat că nu învățăm niciodată din sfaturile altora, din discuțiile cu alții sau din studiul teoriilor de orice fel – (ne lăsăm inspirați, dar nu învățam!). Învățam cu adevărat numai din practica și din experiența proprie (aia directă – aia pe pielea noastră). Din păcate (dar și din fericire) trebuie să dăm singuri cu capul - din nou și din nou și din nou și din nou...

Anul trecut am învățat că este o prostie enormă să te plângi (de orice, oricând și în orice situație). Fă ceva în privința asta sau uit-o naibii. (la asta mai lucrez din greu) :)
Anul trecut am învățat că atunci când schimbi un anumit lucru (în special la tine) se modifică ceva în toți/toate cei/cele din jurul nostru.
Anul trecut am învățat că viața (a mea, a ta, a lui, a ei, a fiecărei vietăți) este una. Și atât!

 

– Trăiește!

Anul trecut am învățat că mai am o infinitate de lucruri de învățat.
Anul trecut am învățat că mai am o infinitate de lucruri de dezvățat.
Anul viitor voi scrie din nou despre design.


 

ovidiu hrin design meseriasi

Despre autor

Ovidiu Hrin
Ovidiu Hrin inființează in 2001 studioul de design grafic Synopsis. Susține workshopuri și conferințe având ca tematică designul graphic atât în țară cât și în străinatate (DMY in Berlin, Vienna Design Week, European Design Conference in Zurich). În anul 2011 se lanseaza "Typopassage", primul micromuzeu internațional în aer liber din Timișoara. este membru AIGA (Institul American al Artistilor grafici), TDC (Type Directors Club, New York) și Graphis International.