772 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Adrian Lulciuc și Ioana Creangă la Street Delivery 2016 (video)

De Graphic Front| 15 Octombrie, 2016 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1825

Conform dicționarului explicativ al limbii române, butaforia înseamnă un ansamblu de obiecte (sculpturi, vase, copaci etc.) confecționate din paste maleabile, din hârtie și clei, folosite la realizarea decorurilor și a recuzitei de teatru, în cinematografie etc. îndrăznim să spunem că această definiție nu acoperă cum trebuie accepția cuvântului folosit în zilele noastre; s-au schimbat/ diversificat mult și materialele și aplicabilitatea obiectelor. Dacă e să vorbim numai de atelierul nostru, am făcut cunoștință cu multe tehnici, materiale, adezivi, forme, abordări.Tema atelierului de butaforie la Street Delivery 2016 a fost să facă în tehnici diferite literele cuvântului MESERIE

Adrian Lulciuc, Tudor Lulciuc (H8 DecoDesign) Ioana Creangă (Teatrul Național București)
H8 Deco este atelierul unde Adrian Lulciuc transformă lemn, metal și sticlă în obiecte de design ambiental.  Află mai multe despre proiectele realizate la h8deco.ro
Ioana Creangă s-a născut în Baia Mare și a terminat Universitatea de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu în 2009. Este butafor de ani buni, iar ultimii șapte i-a petrecut la Teatrul Național București. Printre proiectele lucrate: O zi din viața lui Robinson Crusoe, regia Vlad Stănescu (TNB, 2008) și 2×2, regia Vlad Stănescu (TNB, 2013)
street delivery ciprian isac street delivery video

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.