764 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

100 obiecte iconice de design polonez la București. (80 de fotografii)

De Difuzor GF| 28 Mai, 2018 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 1223

"Cum să prezinți cei 100 de ani de design polonez limitându-te doar la 100 de obiecte? Cum să le alegi pe cele mai importante și cum să eviți tentația de a arăta doar embleme? Cum să arăți diversitatea domeniilor cu care se ocupă designul? Adam Mickiewicz Institute (Varşovia), curatoarea Ewa Solarz și grupul de ilustratori cu care au colaborat au acceptat această provocare și au pregătit o expoziție care face o călătorie prin cei 100 de ani de design polonez.

Mulțumită colaborării cu Institutul Polonez din București, expoziția  „Manual de design polonez” s-a putut vedea primăvara aceasta în capitala României în cadrul celui mai important eveniment dedicat proiectării -
Romanian Design Week. Expoziția poloneză afost cea mai mare expoziție străină care a însoțit evenimentul din acest an."

Articolul integral
aiciFoto GraphicFront


 

graphic design mater design polonez nod makerspace design obiect

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Fundația Cărturești, One World Romania, Galeria Posibilă, Zeppelin, Centrul Ceh, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, The Institute) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro