858 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Nuovo Cinema Verona: o vară întreagă cu filme de autor în Cafe Verona

De Graphic Front| 02 Iulie, 2015 | Categorie: film artistic | Vizualizări: 1557

Vara aceasta, Café Verona devine spațiu de întâlnire pentru cinefili. în fiecare luni, marți & miercuri, se vor desfăşura aici vizionări de filme dintr-o listă propusă de librarii Cărturești & ProVideo. De la filme care conţin elemente de suprarealism şi expresionism, precum Portocala mecanică a lui Kubrick, sau filme emblematice care au dărâmat tabuuri în cinematografie precum Cui i-e frică de Virginia Woolf?, până la clasice precum Poştaşul sună întotdeauna de două ori, vara asta, în fiecare luni, marţi & miercuri vă invităm să luaţi o pauză de la zgomot, caniculă şi stres şi să savuraţi un film de autor la un pahar de vin în Café Verona la subsolul librăriei Cărtureşti.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vizionările se fac prin sprijinul companiei LG, pe un LED ultra HD, de dimensiuni mari, 4k, și nu pe un ecran de proiectii, vizibilitatea fiind limitată la maxim 40 de persoane. Pentru rezervări, accesați platforma https://filme.carturesti.club/

Pe interfaţa dedicată proiectului puteţi vedea programul de filme până la finalul lunii august şi puteţi face rezervări în fiecare săptămâna pentru filmele săptămânii viitoare: https://filme.carturesti.club/

Pentru a face o rezervare, selectați titlul unuia dintre filmele săptămânii viitoare, completaţi cu numele, numărul de locuri şi adresa de email şi veţi primi pe e-mail o confirmare a rezervării.


Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.