520 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Mezelăria națională

De Călin Torsan| 05 Noiembrie, 2015 | Categorie: bucurești | Vizualizări: 805

Niște cârnați și-au dat demisiile, după ce câțiva ani de zile și-au umflat mațul de porc cu tocătura făcută din ficații noștri. La declarațiile oficiale se prezentau întotdeauna rozalii și unsuroși, așa cum arată cârnații de soi. Acum, i-am halit! Pentru asta, pe lângă sufletele din Colectiv, a mai fost nevoie de încă multe mii de voci din stradă. Semn că șoriciul din umplutură a fost gros. Ceva din vegetarianul care sunt mă sperie și nu-mi dă pace. Mirat că după  două decenii de regim am ajuns tot la cârnați și crenvurști, dar de soia, mă tem cumva că Forma a rămas după atâta timp aceeași. Niște mezel tocmai a fost halit. Ce ni se va pune de-acum în farfurie? Iarăși Stat... Democrație...
 

calin torsan in jur

Despre autor

Călin Torsan
CĂLIN TORSAN Acru și rece ca o salată de boeuf. Grețos ca maioneza. Bun de sărbători și rău în timpul anului. În loc de ochi, măsline. În loc de buze, feliuțe de gogoșar.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.