859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

O Lucreție mică de tot. Într-un caiet de buzunar semnat Iulia Ignat – 2021

De Graphic Front| 10 Martie, 2021 | Categorie: ilustrație | Vizualizări: 497

Zina este o publicație „făcută acasă”. Este o formă vizuală prin care autorul ei își exprimă propriile păreri, gânduri și interese. Realizarea sa nu implică reguli, poate avea orice formă, dimensiune sau complexitate. Așadar este o manieră artsy-fartsy, de exprimare de sine.
Zina mea este un caiet de buzunar cu însemnări diverse. Are personaj principal pe Lucreția și adună o serie de locuri unde aceasta se ascunde. Sunt locuri în timp și spațiu și locuri metaforice. Mai exact, o puteți găsi pe unde i-a umblat mintea în ultima vreme.
Ilustrațiile sunt realizate asemenea unui joc, fiecare element al compoziției este atent ales și poziționat. Dacă aveți curiozitate și răbdare veți găsi, pe lângă o Lucreție mică de tot, ascunsă printre firele de iarbă, cuvinte care par aruncate, dar care au sens în tot haosul liniilor și al punctelor.
Este adevărat, poveștile spun lucruri despre mine, dar eu cred că oricine se poate regăsi acolo. Toți ne-am pierdut câte o șosetă, toți păstrăm câte un zâmbet buclucaș pentru cineva, așa că, este nevoie doar de puțină imaginație.
Să răsfoim, zic.

Text și foto Iulia Ignat 

ilustratie iulia ignat

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.