690 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Marfă de preț - Jonathan Price

De Călin Torsan| 10 Aprilie, 2016 | Categorie: muzicieni | Vizualizări: 1403

L-am cunoscut la București, surprins să aflu cât de multe lucruri putea scoate dintr-o valiză de voiajor înrăit. Era adunată acolo, ca în jobenul unui iluzionist, toată aparatura necesară realizării unei producții video de calitate: camere performante de dimensiuni mici, microfoane sensibile, un mixer cu mai multe intrări, căști și trepiede. într-o lume suprasaturată de sunete, chitaristul englez găsise prin film calea potrivită de a reda oamenilor muzica. A apucat-o pe această cărare în progresii armonice, așa cum deprinsese din studiul instrumentului, iar drumul nu s-a ferit să-i dezvăluie întreaga lume, purtându-l din adâncul metroului newyorkez (în filmul Generations), până în corturile berberilor din Sahara (în Portrait Zagora).
Lucrarea lui stă îndesată aici: https://www.onyafone.com/. Așa cum toată tehnica aceea, mirându-mă cândva, fusese burdușită în cufărul înzorzonat cu vize.  calin torsan

Despre autor

Călin Torsan
CĂLIN TORSAN Acru și rece ca o salată de boeuf. Grețos ca maioneza. Bun de sărbători și rău în timpul anului. În loc de ochi, măsline. În loc de buze, feliuțe de gogoșar.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.