764 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Cartea năsoaselor - O fantezie ironică, o feerie sarcastică și grotescă

De Graphic Front| 07 Decembrie, 2016 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1278

Vă invităm diseară, de la ora 18:00, în mansarda Librăriei Cărturești Verona, să lansăm împreună Cartea năsoaselor - un basm modern, o carte de aventuri, o fabulă cu tâlc dintr-o lume grotească, dar fascinantă și fermecătoare.
(tran)scrisă de Alexandra Rusu ilustrată de Loreta Isac publicată de Editura Vellant

"O fantezie ironică, o feerie sarcastică și grotescă, cea mai țăcănită carte pe care am citit-o de multă vreme încoace" T.O. Bobe  
"Veți fi uimiți, îngrețoșați, încântați și mai cu seamă veți râde cu poftă" Cezar Paul-Bădescu 
Maurizio Furlini - autor al volumului „Ifosierul”, absolvent al înaltei școli de Idei, Comprese și Bășini vă invită să pășiți în lumea nebună, colorată și plină de miez din Cartea năsoaselor. Balonul Pavat cu Intenții Bune va avea ca primă destinație mansarda librăriei Cărturești Verona, unde îi va aduce diseară, de la ora 18:00, pe scriitorii T.O. Bobe și Cezar Paul-Bădescu, pentru o amețitoare introducere în lumea Ditai-Năsoeză. Iar actorul Bogdan Dumitrache va da voce câtorva personaje din Cartea năsoaselor. De la petrecere nu vor lipsi Alexandra Rusu și Loreta Isac. Tuturor, Eli Bădică, jurnalist cultural, le va adresa întrebări neserioase. 
Indiferent de mărimea nasului dumneavoastră, #nasuri9-90ani, sunteți așteptați să participați la adunare!
Eveniment FB

vellant loreta isac alexandra rusu

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.