770 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

A Chase for Glory – povestea legendarei Jade Kalamata. De Miruna Cornescu.

De Difuzor GF| 26 Aprilie, 2021 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 582

Prima carte a trilogiei, A Chase for Glory face referire la povestea legendarei Jade Kalamata, o tânără ambițioasă și aspirantă, a cărei luptă pentru supraviețuire este un liant între omenire și propriile idealuri, dorind să scrie istorie și să cucerească lumea. Pe parcursul traseului ei, este acompaniată de partenerul ei de luptă, un tânăr carismatic cu un trecut tragic. Povestea ia o întorsătură radicală în momentul în care realizează că scopul pentru care a pornit la drum nu mai este relevant pentru personalitatea și dorința ei, descoperind puterea interioara de a-și depăși limitele.

Nu pot să spun că mi-am concentrat personalitatea într-un singur personaj, deoarece toate au câte un aspect din mine, mai mult sau mai puțin.

Am vrut să arăt realitatea așa cum este ea, fără să o ,,îndulcesc’’, și să sparg orice stereotip legat de personalitățile personajelor, oferindu-le acestora profunzime, nu doar trăsături unilaterale.

Nu întotdeauna prima săgeată trasă este și cea care reușește—un lucru pe care ficțiunea ar trebui să-l includă mai mult, în opinia mea, este faptul că succesul nu este imediat și că, în spatele unei victorii, se află întotdeauna un „drum” de înfrângeri.
Inclusiv ideea în sine a fost o mare provocare pentru mine, pe care am acceptat-o cu brațele deschise și mă simt extraordinar să pot împărtăși această poveste captivantă cu cei care se regăsesc în ea.
(Miruna Cornescu)


Autor Miruna Cornescu
Graphic Design Atelierul de grafică, București
Ilustrații Anca Sârbu
Acount Carla Parnica
Sponsor Tinmar Energy
Editura Papirus
Hârtie Freelife Cento 120g/ mp
Tipar Arta Grafică

 

miruna cornescu papirus

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Centrul Ceh, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro