900 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Vienna calling

De Carla Duschka| 24 Aprilie, 2015 | Categorie: Europa | Vizualizări: 2674

Prietenul nostru Willy Duschka, ecologist convins, biciclist pasionat și iubitor de jazz, ne împărtășește mai noua lui pasiune pentru fotografierea magazinelor vechi, abandonate, din Viena. Chiar se potrivește cu cercetările atelierului nostru din ultimii ani! :) Toate fotografiile sunt din 2014. Danke, Willy und Servus!

Oriunde vă aflați și aveți prin preajmă piese vechi, literă în spațiul public, firme vechi, reclame, sau orice presupune o compozitie literă-imagine de dinainte de 1990 sau chiar mai vechi, nu ezitați să le fotografiați și să ni le trimiteți. Intenția noastră e să completăm cât mai bine tabloul graficii utilitare mai vechi, realizate cu alte mijloace decât cele ale tehnologiilor actuale.


 

Toate imaginile © Willy Duschka.

ateliere vechi grafica fara computer graphics of the 70s hand drawn letters litere vechi old shops

Despre autor

Carla Duschka
Carla este licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și lector asociat în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.