770 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

TrainCuts - Rail Road Stories @ Train Delivery 2014

De Ciprian N. Isac| 20 Mai, 2015 | Categorie: film gf | Vizualizări: 1844TrainCuts este un exemplu clasic de reconversie; altfel spus, este o intervenție plastică, grafică, sculpturală asupra unui vagon de marfă ce urma să fie casat. Un experiment care a durat 3 zile. Au fost decupate în forme diferite planurile de tablă ale vagonului, care pliate în plan vertical și orizontal au devenit mobilier, spațiu expozițional, decorațiune, ferestre. Astfel, vagonul a devenit un alt obiect, cu alte funcționalități, și cu un alt look.

Concept proiect/ Ciprian Isac (Atelierul de Grafică)
Sculptori/ Marius Purice, Cătălin Oancea, Marius Stroe Painters/ Virginia Toma, Dumitru Holban, Sorin Moldovan, Liviu Mihai, Adrian Lulciuc
 


Titlu/ Denumire TrainCuts
Autor Video editing/ Doru Mihăilă (Sineira Studio) Graphic Concept & camera/ Ciprian Isac (Atelierul de Grafică)
Categorie  GFFilm
Datare  2015
Dimensiuni  3.08'
Material/ tehnică HD
Producător  Atelierul de grafică
Limba  English
locația: Gara de Nord, Romania

object design ciprian n. isac

Despre autor

Ciprian N. Isac
Ciprian este licențiat în grafică (Universitatea de Arte, București). Cofondator al Atelierului de grafică, în anul 2005. În anul 2010 pornește Graphicfront, proiect ce include printre altele și seria cărților Grafică fără computer. Lucrează ca graphic designer specializat în publicații și grafică de eveniment (Romanian Design Week, Street Delivery, CNDB, etc). Pe alocuri mai gândește și realizează design de obiect expozițional și gestionează diverse proiecte de echipă.

Articole asemănătoare