689 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Maratonul Vinului. A patra ediție. Urlați 2014. Ultimele zile de înscriere.

De Reporter GF| 27 Mai, 2014 | Categorie: reporter gf | Vizualizări: 1646

"Ajuns la a patra ediţie, Maratonul Vinului este un concurs MTB cu scop caritabil care are loc pe 8 iunie 2014 în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Startul se va da la ora 10 dimineaţa. Cursa este de tip XCO şi constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), în premieră anul acesta participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometrare şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.
Imagini din timpul lucrului la materialele promoționale și a tricourilor participanților

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că există şi un tur separat mai uşor, de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copii, părinţi sau bunici. Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând profitul obţinut de pe urma evenimentului unor organizaţii caritabile locale. 
Înscrierile se fac online începând din 5 mai. MaratonulVinului.roPentru ultimele informații urmariți-ne și pe Facebook. "

maratonul vinului

Despre autor

Reporter GF
REPORTER GF este omul din teren. De obicei merge cine nu are de lucru, sau cine e foarte pasionat de ceva anume.