12.07.2016 graphic design
Atelierul de carte & legătorie de carte din cadrul Street Delivery 2016 i-a adus împreună pe Vicențiu Pavelea și pe echipa Grapho_mat. Ei și-au ales ca temă Cartea Atelier Street Delivery 2016, care prezintă chiar cele 12 ateliere prezente pe stradă, și au legat-o în trei variante diferite: carte comercială/ carte de artă/ bibliofilie.

==================================================

Vicențiu Pavelea a făcut Politehnica, dar a ajuns sportiv de performanță și apoi legator de carte de artă. Printre clienții săi s-a numărat și Nicolae Ceaușescu. Mai multe povești despre viața unui legător de carte self made, pe blogul personal.

==================================================

Grapho-mat este un studio de design creat de Andreea Mihaiu (graphic designer), Andra Pavel (product designer) și Mihai Popescu (textile designer). Cei trei absolvenți ai Universității de Arte din București sunt interesați de procesul din spatele oricărui proiect și lucrează la intersecția dintre mai multe domenii. Activitatea lor de până acum a atins mai multe ramuri ale designului (design grafic, branding, design de textile, legătorie manuală, ilustrație). Îi găsiți aici.

==================================================

Print Fabrik
Font/ Adagio Sans
Texte/ Călin Torsan
Coordonator atelier/ Ciprian Isac (Atelierul de grafică)

==================================================

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Arcub

Foto/ Ciprian Isac

Vizualizări: 1049

 

 


Tags:     

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite