476 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Train cuts - Train Delivery 2014, 25 - 27 iulie, Gara de Nord

De Atelierul de Grafică| 31 Iulie, 2014 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 961

știu că de-acum e în urmă și că alte lucruri și evenimente vin la rând. Dar vreau să păstrăm aici aceste poze - un fel de remember. Pentru nostalgici, dacă vreți.
Această acțiune a fost încă o dovadă că oamenii se pot aduna, pot gândi și pot lucra împreună. Au fost trei zile în care s-au strâns mai multe bucurii la un loc. Nu știu ce ar trebui să spun în primul rând  sau dacă ar trebui să le pun în vreo ordine: lucrul cu colegi vechi de scoală, atmosfera de atelier, infuzia cu noi oameni cu care m-am simțit de parcă îi cunoșteam de când lumea, privirile încrezătoare ale prietenilor din organizare, vagonul în sine care se transforma sub ochii noștri. Nu știu. Poate bucuria că atunci când se termina ziua și strângeam sculele, oamenii năpădeau în vagon și luau în posesie ce meșteriserăm noi. Sau poate simplul fapt că am facut un scaun pe care oricine se poate așeza.

Mai înșir din nou echipa, cu plecăciunile de rigoare, vorba unui prieten.
Cătălin Oancea, Marius Stroe, Marius Purice, Adrian Lulciuc, Dumitru Holban, Moldovan Sorin, Carla Duschka, Alice Stoicescu, Adrian Medeleanu, Virginia Toma, Liviu Mihai + Bogdan Dumitrache, Alexandra Mudrac.

Mulțumim Fundației Carturești, Arcub și în primul rând următorilor Alina Istrate, Anca Dănilă, Oana Dumitru, Ana Niculescu, Vali Sălăgeanu, Adi Păun, Samuel Onn.

Multumim și lui Tomo pentru fotgrafiile alb/negru
Mulțumim Ioana Ciurlea pentru materialul Digi 24

design romanesc street delivery

Despre autor

Atelierul de Grafică
ATELIERUL DE GRAFICĂ semnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.