764 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Igloo lansează concursul de design grafic Ambient Mode pentru Samsung QLED TV, 1-30 noiembrie 2018

De Difuzor GF| 06 Noiembrie, 2018 | Categorie: graphic design competiții | Vizualizări: 861

Revista igloo îi invită pe creativii români să creeze un design grafic pentru funcția Ambient Mode a noilor televizoare Samsung QLED. Competiția se desfășoară în perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie și însumează premii în valoare de 3500 Euro.
Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să trimită propunerile de design pentru Ambient Mode atât sub formă de ilustrație grafică, cât și ca producție foto, folosindu-se de unul dintre cele 4 modele de background disponibile pentru funcția Ambient Mode a televizoarelor Samsung QLED 2018.
 

Propunând o calitate incredibilă a imaginii și funcții inteligente și intuitive, noua gamă Samsung QLED 2018 oferă utilizatorilor o experiență de vizionare completă. Ambient Mode este una dintre nenumăratele caracteristici care vor incita în mod cert ochiul atent la detalii al designerilor și vor transforma televizorul într-un adevărat obiect estetic, ideal în conturarea amenajărilor interioare. 
 

Ambient Mode face din Samsung QLED 2018 televizoare „cameleon”, care pot imita modelul de pe peretele din spatele aparatului pentru a crea un efect vizual uimitor al integrării în decor. Televizorul devine astfel aproape insesizabil.
 
Funcția Ambient Mode a televizoarelor Samsung QLED oferă o experiență inovatoare și imersivă. Și cum această experiență este unică pentru fiecare utilizator, ne propunem ca prin competiția Ambient Mode să demonstrăm cum, prin design-uri creative, televizorul poate deveni un obiect de design care să reprezinte personalitatea fiecăruia sau să rezoneze cu așteptările fiecărui client în parte”, a declarat Ioana Mârzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager al Samsung România.
 
Premiile se vor distribui astfel: locul I – 2000 Euro, locul II – 1000 Euro, locul III – 500 Euro. Jurizarea îi va aparține revistei igloo, care va și publica câte un material despre cei trei finaliști și proiectele lor.
 
Participarea la competiție este gratuită.
 
Pentru regulamentul complet și înscriere, accesați pagina dedicată concursului: 
www.igloo.ro/concurs-design-ambient.
 
Vezi 
aici cele 5 lucrări finaliste din cadrul aceleiași competiții de la nivel global.
 
 

igloo concurs design samsung

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Fundația Cărturești, One World Romania, Galeria Posibilă, Zeppelin, Centrul Ceh, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, The Institute) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro