658 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Balkanik Festival 2018 - Gara Regală Băneasa și Younivers Summer Club - Programul pe zile 7-9 septembrie

De Difuzor GF| 05 Septembrie, 2018 | Categorie: muzică | Vizualizări: 732

Asaf Avidan, (foto sus) născut pe 23 martie 1980, este un cântăreț - compozitor israelian. Din 2006 până în 2011, a făcut parte din grupul Asaf Avidan & Mojos, lansând trei albume de studio. Reckoning-ul, albumul lor de debut, a fost certificat Gold în Israel și a devenit unul dintre cele mai bine vândute albume independente de acolo.
După ce trupa s-a destrămat în 2011, un remix al single-ului trupei, ”Reckoning Song" (2008) realizat de DJ-ul german Wankelmut, reintitulat One Day / Reckoning Song, a atins succes pe scară largă în întreaga Europă. El a urcat în topuri în mai multe țări și a fost certificat Gold și Platinum.
În 2012, Avidan a început o carieră solo, lansând în cele din urmă trei albume de studio pentru a obține un succes moderat în țările europene.
Asaf Avidan va cânta duminică, 9 septembrie, ora 21,30, aveți programul mai jos.

 


 
Anul acesta, pe scena din fața Gării Regale Băneasa, vor urca: Asaf Avidan, Yasmin Levy, Fanfara Tirana meets Transglobal Underground, Kroke, Light in Babylon, Manonera, Fanfara de la Valea Mare, Corina Sîrghi şi Taraful Jean Americanu.

Balkanik Festival a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de world music din Europa, apreciat internațional de reviste de specialitate precum Songlines sau Folker, primind EFFE Label - Remarkable Festival pentru al treilea an consecutiv.


Prețuri bilete și abonamente
Abonamentele permit accesul la toate evenimentele din festival pentru cele trei zile, la Gara Regală Băneasa și Younivers Summer Club și pot fi achiziționate la prețul de 160 lei.
Biletele pe zile au fost puse în vânzare pe 20 august și au prețul de 80 lei - acces festival și 90 lei / 20 euro zi acces festival + afterparty.
Biletele pentru afterparty, în lipsa unui abonament sau a unui bilet cu afterparty inclus, au prețul de 20 lei.

La 4 abonamente sau bilete achiziționate, al cincilea este gratuit.


PROGRAM BALKANIK FESTIVAL
 

Vineri, 7 septembrie
 
Gara Regală Băneasa:
16:00 – deschiderea porților – târg, ateliere, food court, relaxare în natura urbană
19:30 - 21:00 – Fanfara de la Valea Mare
21:30 - 23:00 Fanfare Tirana meets Transglobal Underground
 
Younivers Summer Club:
23:30 – 01:30 Fanfara de la Cozmești (instrumental)
01:30 – 04:30 Abasc DJ session


Sâmbătă, 8 septembrie

Gara Regală Băneasa
12:00 – deschiderea porților, târg, ateliere, food court, relaxare în natura urbană
17:30 – 19:00 Light in Babylon
19:30 – 21:00 Manonera
21:30 – 23:00 Yasmin Levy
 
Younivers Summer Club
23:30 – 02:00 Baklava All Inclusive w. Karadeniz/Zabriskie
02:00 – 03:00 Dan Ciotoi și formația Generic
03:00 – 04:30 Baklava

 


Duminică, 9 septembrie

Gara Regală Băneasa
12:00 – deschiderea porților, târg, ateliere, food court, relaxare în natura urbană
18:00 – 19:00 Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu
19:30 – 21:00 Kroke
21:30 – 23:00 Asaf Avidan – The Study on Falling solo tourInformații despre trupe pe balkanikfestival.ro, abonamente & bilete pe eventbook.ro, iabilet.ro, enetertix.ro, eventim.ro,  în librăriile Cărturești și în rețeaua de magazine Flanco
 

Balkanik Festival este un eveniment organizat de Asociația Culturală Metropolis, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, prin Centrul Cultural ARCUB, Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional Sponsori Gambrinus, Apanova, IQOS, Aqua Carpatica
Parteneri instituționali Primăria Sectorului 1, Institutul Polonez, Ambasada Spaniei
Parteneri media Digi24, Music Channel, UTV, Radio Guerrilla, Agerpres, Adevărul, Igloo, Banchiza Urbană, Festivalier.ro, SUB25, VICE Romania, Zile şi Nopţi, 4Arte, infomusic.ro, 1music.roFanfare Tirana meets Transglobal UndergroundTransglobal-Underground


Yasmin-LevyKroke


Light-in-babylonTransglobal-Underground


 

muzica asaf balkanik Asaf Avidan Yasmin Levy Fanfara Tirana meets Transglobal Underground Kroke Light in Babylon Manonera Fanfara de la Valea Mare Corina Sîrghi Taraful Jean Americanu muzica

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Fundația Cărturești, One World Romania, Galeria Posibilă, Headsome Communications, Centrul Ceh, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al Dansului, Nod Makerspace, Asociația Ephemair, Poster Jam, The Institute) sau provenind din preluări /traduceri din Wikipedia, YouTube, arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa atelier@atelieruldegrafica.ro