III
reclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperativereclama: cooperative
Coperative meșteșugărești din orașul București pentru deservirea populației
Colecția Mihai Tudoroiu
Ghidul cooperativelor meşteşugăreşti din oraşul Bucureşti pentru deservirea populaţiei: 2,000 de adrese utile  este prima lucrare de acest gen apărut în perioada comunistă  în jur de 1960 [un fel de Pagini Albe/Aurii de astăzi]. Acoperă în 256 de pagini [format de buzunar] aproximativ  250 de activităţi de la amenajări locuinţe şi pînă la vulcanizare.
Ghidul este editat de Uniunea cooperativelor meşteşugăreşti din Bucureşti [UCMB] prin secţia de publicitate şi reclame a cooperativei Dactilografia. Ce vedeţi mai jos reprezintă o selecţie a celor mai interesante deschideri de secţiuni.

O selecție cu cele mai reușite reclame din comunism pot fi găsite în cartea Reclame fără capitalism - Grafică publicitară românească. 1950-1989. 400+ imagini

 

 
Tags:   
Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite