brosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-micbrosuri: teatru-mic 
Teatrul Mic, București
Archiva Teatrului Mic
Teatrul Mic a fost înființat în București în anul 1914, sub numele Maria Filotti, cu sediul pe strada Sărindar (acum strada Constantin Mille). După cel de-al doilea război mondial, teatrul a devinit o instituţie de stat. Botezat în 1964 cu numele său actual, a intrat în familia teatrelor mici din Europa. În 1979 s-a inaugurat și o a doua sală,  Teatrul Foarte Mic, situată pe Bulevardul Carol I.



Teatrul Mic: Miguel Mihura, Carlota, trad. Victoiria Gheorghiu, stagiunea 1968–1969.
Teatrul Mic: Miguel Mihura, Carlota, trad. Victoiria Gheorghiu, stagiunea 1968–1969.

 




Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite