24.04.2015 carla duschka
Prietenul nostru Willy Duschka, ecologist convins, biciclist pasionat și iubitor de jazz, ne împărtășește mai noua lui pasiune pentru fotografierea magazinelor vechi, abandonate, din Viena. Chiar se potrivește cu cercetările atelierului nostru din ultimii ani! :) Toate fotografiile sunt din 2014. 
Danke, Willy und Servus!

Oriunde vă aflați și aveți prin preajmă piese vechi, literă în spațiul public, firme vechi, reclame, sau orice presupune o compozitie literă-imagine de dinainte de 1990 sau chiar mai vechi, nu ezitați să le fotografiați și să ni le trimiteți. Intenția noastră e să completăm cât mai bine tabloul graficii utilitare mai vechi, realizate cu alte mijloace decât cele ale tehnologiilor actuale.


Toate imaginile © Willy Duschka.

carla duschkaeste licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și asistent universitar în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.
Vizualizări: 1619

 

 


Tags:      

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite