28.06.2017 atelierul de grafică

Ce este MATER?
MATER este o bibliotecă de materiale – o colecție extinsă și constant reînnoită de mostre de materiale - dedicată profesioniștilor care lucrează cu materiale și nu numai: arhitecți, designeri de interior, designeri de produs, vestimentari și de bijuterii, ilustratori, artiști plastici, dar și organizații care dezvoltă produse și materiale noi și au nevoie de această resursă.
MATER este o funcțiune de care avem nevoie, în București, [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 978

 

 


 

 

 
17.12.2015 carla duschka

Gata, cartea e deja în librăriile: Cărturești, Kyralina, Anthony Frost.

Amintim din nou echipa acestei lucrări, cu plecăciunile de cuviință:

Documentare și imagini/ Atelierul de grafică, Mihai Tudoroiu, Cristian Dumitru, Muzeul Jucăriilor
Foto/ Ciprian Isac, Mihai Tudoroiu
Texte/ Raluca Feher, Șerban Alexandrescu, Atelierul de grafică
Corectură/ Călin Torsan
Traducere/ Samuel W. Onn
Alti contributori/ CIMEC, Nicu Marin
Concept grafic și editorial/ Ciprian Isac, Carla [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 1223

 


Tags:

 
18.11.2015 călin torsan

Am numai 6 minute să-mi prezint cartea. Apoi fug departe de calculatoare și de mesajele electronice. Cu ce să încep? Cu titlul: Ulcele pe uluci (miniaturi cu smalțul la vedere). După câte țin minte sunt 54 de proze scurte, iscând cumva lumea unde ne învârtim pe-aici, pe-aproape. Ceva de râsu-plânsu. Un volum plin de nebuni și ciudați, dar și de copiii spre care uităm să privim. Politicieni, artiști, afaceriști, elevi și profesori își dau mâna într-o horă a unirii [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 1210

 


Tags:

 
09.06.2015 atelierul de grafică

Radu Nedescu este un tânăr licean de 16 ani care la vârstă de 3 ani a fost diagnosticat cu autism. În urma terapiei care a durat câţiva ani Radu a ajuns să treacă peste dificultăţi.
Gata, Niciodată, Acum este primul sau volum de poezii care reflectă viziunea să asupra lumii, care te scufundă-n întrebări cât pentru o viaţă de om. Gata, Niciodată, Acum mă face să privesc viaţă că un amestec nesfârşit al intenţiilor noastre într-o încercare [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 1616

 


 
18.12.2014 carla duschka


Acest text a fost scris de Călin în zilele dinaintea predării cărții în tipar. Ne străduiam cu toții să facem un text edificator în deschidere, care să fie scurt și să te lămurească repede ce ții în mâini.
Cred că a pierdut pentru că era prea bun, prea literar, prea din altă carte. Citindu-l acum, concluzia e clară: trebuia să fie în carte…Desigur atunci am avut un motiv, nu o să recunoaștem că am greșit :)
Acum e momentul lui. Intenția e clară: trebuie să [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 1498

 


Tags:       

 
30.05.2014 carla duschka

Peste 700 de semne cu explicații bilingve + texte de Silviu Dancu și Șerban Alexandrescu, în ultimul volum al seriei GRAFICĂ FĂRĂ COMPUTER (prima documentare amplă asupra graficii utilitare românești din intervalul de timp 1945-1989) care poate fi găsit, alături de alte cărți frumoase, la standul Idioma, în cadrul Bookfest.

Insignele fratelui meu sunt cele mai importante insigne din viața mea, în mare parte pentru că altele nici nu am avut! Erau insigne și medalii [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 1660

 


Tags: