01.11.2011 atelierul de grafică
În așteptarea cărții vă oferim un foarte scurt fragment din prefața scrisă de Ioana Gruenwald.
Privind imaginile adunate în această carte, pot "să dau filmul înapoi”, literă cu literă. În acele vremuri, mesajul era direct și fără echivoc. Ţi se spunea să faci una sau alta. Nu ţi se sugera. Așa cum părinţii noștri erau îndemnaţi să ne îndoape cu dulciuri, la fel și muncitorilor din fabrici și de pe șantiere li se făceau instructaje, li se dădeau indicaţii sau erau avertizaţi, totul într-un limbaj sever, dar extrem de accesibil „grupurilor – ţintă”. Nici nu era loc de înflorituri atunci când trebuia să li se amintească mereu unor oameni – unii dintre ei aduși peste noapte de la ţară la oraș – cum să muncească într-o fabrică sau pe un șantier. (...)
În imagine, primul ad de presă pentru promovarea cărții.
Mai multe detalii aici
atelierul de graficăsemnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.
Vizualizări: 1781

 

 


Tags:

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite