08.03.2013 film
Alexandru Solomon:  Urăsc România: aici se intamplă toate lucrurile rele », așa mi-a spus un copil. Și-a adaugat: « Am văzut asta la televizor. » De la ultima ediție One World Romania, cantitatea de ură și intoleranta pe cap de locuitor și centimetru de ecran a crescut exponențial. Ni s-a stricat, pardon, karma... Agresați si noi – precum puștiul respectiv – de aceasta stare de spirit, am decis ca ediția a 6-a a festivalului nostru sa meargă contra curentului (a cata oară ?!). Programul, alcătuit împreuna cu Adina Brădeanu, se vrea un antidot contra urii și maniei….(continuarea + tot ce mai trebuie să știți aici)

7 zile, 57 de filme , 35 de invitati din 27 de tari, intre 11 si 17 martie. Va asteptam cu drag la cele 95 de proiectii!

filmeste o categorie cu material furnizat de unul din parteneri nostri, Fundația Cărturești, One World Romania. Galeria Posibilă, Headsome Communications, Centrul Ceh, Radio Romania Cultural, Radio RFI, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al dansului
Vizualizări: 1302

 

 


Tags:    

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite