14.03.2012 film
Marți, 13 martie, s-a deschis oficial One World România, festival de film documentar dedicat drepturilor omului.
Scala, Corso, Eforie, Union, MNAC, UNATC, Noul Cinematograf al Regizorului Român sunt câteva din locațiile bucureștene unde se vor proiecta documentare tematice pe următoarele categorii: Revoluții online, Muncă și răsplată, Activiști și indignați, Minori și bătrâni, Probleme de familie, Politică, Penal.
Și secțiunea de evenimente se anunță interesantă: Activiști ruși urmăriți de poliție prin lume, cineaști albanezi în luptă cu magnați imobiliari, tineri furioși, universități ocupate și rețele sociale se aduna la un loc pe http://oneworld.ro/2012filmeste o categorie cu material furnizat de unul din parteneri nostri, Fundația Cărturești, One World Romania. Galeria Posibilă, Headsome Communications, Centrul Ceh, Radio Romania Cultural, Radio RFI, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al dansului
Vizualizări: 930

 

 


Tags:  

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite