25.06.2017 pictură
► Street Delivery este un eveniment urban de arhitectură și arte care are loc în fiecare vară pe străzile orașelor din România (și Republica Moldova, curând).
► Ce facem? Eliberăm câte o stradă de sub dominația automobilelor și o redăm pietonilor, care o mobilează cu idei pentru un oraș mai bun.
► Misiunea noastră? Să creăm colaborativ o experiență citadină prin care să demonstrăm cum ar putea funcționa un oraș pentru oameni, nu doar pentru mașini.
► De ce? Fiindcă ține și de noi să creăm un habitat mai plăcut, mai deștept, sustenabil. Un oraș pentru cei care-i dau viață, în care pietonii să aibă prioritate.
► Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România și a fost adoptat în România de 6 orașe până azi. Curând și în orașul tău, dacă ne vrei.

Mai jos găsiți artiștii care s-au ocupat de pereții dedicați artei murale.
0. Alexandru Ciubotariu aka Pisica Pătrată 
Vizualizări: 427

 

 


 

 

Ciubi

26.06.2017 la 11:17

Plus https://www.facebook.com/ARTISTpisicapatrata/

Reply

ciprian

26.06.2017 la 11:24

Mea culpa, am remediat!. Nu știu cum mi-a scapat... Am lucrat aznoapte....Scuze!

Reply

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite