25.06.2017 pictură

► Street Delivery este un eveniment urban de arhitectură și arte care are loc în fiecare vară pe străzile orașelor din România (și Republica Moldova, curând).
► Ce facem? Eliberăm câte o stradă de sub dominația automobilelor și o redăm pietonilor, care o mobilează cu idei pentru un oraș mai bun.
► Misiunea noastră? Să creăm colaborativ o experiență citadină prin care să demonstrăm cum ar putea funcționa un oraș pentru oameni, nu doar pentru mașini.
► De [...]
MAI MULTCOMENTARII (2)Vizualizări: 497

 

 


 

 

 
14.10.2015 pictură

Proiectul Tăietura perfectă este construit în jurul unui dialog-experiment între trei artişti, pictorul Ştefan Câlţia, designer-ul vestimentar Valentina Vidraşcu și stilistul Marian Pălie. Întâlnirea şi dialogul dintre trei artişti care iau contact pentru prima dată cu lucrările celorlalţi în această formulă, și care dau naştere unor interpretări şi soluţii creative originale. O componentă esenţială a proiectului Tăietură perfectă este această latură de [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 493

 


 
04.03.2015 mădălina mirea

Flavia Pitiş şi Radu Belcin sunt doi artişti emergenţi care propun, prin discursuri complementare, o redescoperire a realismului magic. La primul contact cu lucrările lor, privitorul este frapat de o stranie, neliniştitoare şi aproape de neîndurat poezie a imaginii. Folosind, precum odinioară René Magritte, obiecte familiare, recognoscibile, în spaţii şi contexte neverosimile, cei doi artişti îşi coagulează viziunea în imagini încărcate de sens, poetic disciplinate.
Cu [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 726