15.12.2016 grafică
Afiș prezent în cartea Reclamă fără capitalism (Ed. Atelierul de grafică)

Uniunea Artiștilor Plastici vă invită mâine, 16 decembrie, la ora 19.00 la lansarea catalogului expoziției de afiș, la Galeria 15 Design - Hanul cu Tei.

Vorbitori Magda Cârneci, Ioana Sanda Avram

Expun Corina Gabriela Duma, Carla Duschka, Alexe Popescu, Ciprian N. Isac, Adelina Butnaru, Alina Elena Dragomir, Carmen Apetrei, Sebastian Anastasiei, Eugen Erhan, Radu Matei Manelici, Ioan Olteanu, Simona Stanciu, Sorina Vasilescu. 

Curatori Corina Duma, Dinu Dumbravician
Organizator Uniunea Artiștilor Plastici

Expoziția va fi deschisă până la data de 18 decembrie 2016

FB Event aici
 
Afiș prezent în cartea Reclamă fără capitalism,  (Ed. Atelierul de grafică)
autor Carla Duschka


Vizualizări: 459

 

 


 

 

dragos

18.12.2016 la 19:26

Am fost la expoziție și era închis! Nici măcar aceste două zile nu se poate vizita? Bătaie de joc...

Reply

corina duma

18.12.2016 la 22:37

- răspuns pentru dragos -

Iti inteleg supararea si imi cer scuze ca ai batut drumul degeaba. La galerie am stat mai mult in ziua lansarii catalogului, dar dupa aceea stam acolo doar intr-un interval orar de 2 ore fiindca nu avem galerist si nici nu am putut prinde in proiect onorariul pentru un galerist. Iar voluntari, in aceasta perioada, nu am gasit. Asadar nici nu incape in discutie ca ne batem joc, chiar daca din exterior poate parea neprofesionist...
Imi pare sincer rau si, daca doresti sa vezi expozitia, putem aranja o vizita ghidata fiindca, pana la urma, perioada cat afisele vor sta pe pereti se extinde pana pe 28 decembrie.
Daca imi trimiti un mail, si stabilim ziua in care ai putea sa revii la galerie, cu bucurie vin ca sa vizitezi expozitia si sa iti ofer catalogul (de aceea imi permit sa sugerez ziua de miercuri, daca si tu poti). Multumesc pentru, sper, intelegere. Corina Duma

Reply

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite