14.12.2016 grafică
Marți, 6 decembrie 2016, la ora 18:00, la UNAgaleria din Bucuresti a avut loc loc vernisajul expoziției "Afișul Polonez Contemporan / Trei perspective - Ryszard Kajzer, Lukasz Klis si Sebastian Kubica”, organizată de Institutul Polonez, în colaborare cu Universitatea Naționala de Arte din Bucuresti. Cei trei graficieni expozanți fac parte dintre cei mai buni autori de afișe din Polonia de astăzi, au participat la multe expoziții individuale și colective în întreaga lume, și sunt laureați ai mai multor premii și distincții la concursuri poloneze și internaționale. Ei se implică, de asemenea, în activitatea pedagogică, fapt ce garantează o continuitate a nivelului artistic înalt în grafica afișului din Polonia. 

Deschiderea expoziției a fost urmată de o prezentare și un workshop adresat studenților UNARTE care a avut loc in ziua de miercuri, 7 decembrie 2016 la ora 10.00 la Sala Amfiteatru a Universității Naționale de Arte din București. 

Foto Carla Duschka
 
Vizualizări: 695

 

 


 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite