16.10.2015 călin torsan
Grupul bucureștean MULTUMULT încearcă să atingă o expresie sonoră care să nu presupună categoria premeditării gestului artistic. În felul acesta, tradiția și educația muzicală sunt repuse în discuție sub semnul relativismului, iar instrumentele devin doar mijlocitoarele expresiei eliberate chiar și de mesaj.
Multumult se dorește un loc de întâlnire al muzicienilor improvizatori, fapt ilustrat de avatarurile acestui grup ce poate deveni duet, trio sau cvartet, când de expresie electrificată, când exclusiv acustică. În acest sens, formula grupului nu este una bătută în cuie, deși încercăm impunerea trioului: Călin Torsan (instrumente de suflat), Victor Podeanu (chitară electrică), Marius Achim (baterie).
Avem și un material de studio cu evoluție neașteptată, astfel că va fi produs de un mini-label grecesc destinat muzicilor experimentale: Thirsty Leaves.
(vezi http://thirstyleaves.weebly.com/).
 
Discul va fi editat până la sfârșitul acestui an și poartă titlul ZIGZAG. Conține 3 înregistrări (ZIG – DEDAL – ZAG) și însumează aproape 40 de minute de muzică. A fost înregistrat la începutul anului 2015 în studioul Traian 150, cu Costin Dumitrache la masa de mixaj. Formula instrumentală a fost: Călin Torsan (fluiere, saxofon alto, clarinet, voce), Victor Podeanu (chitară electrică), Andrei Kivu (midi cello), Juan Carlos Negretti (baterie). 

Facebook Event https://www.facebook.com/events/512407135588849/
Poze cu primele tricouri MLTMLT.
călin torsanAcru și rece ca o salată de boeuf. Grețos ca maioneza. Bun de sărbători și rău în timpul anului. În loc de ochi, măsline. În loc de buze, feliuțe de gogoșar.
Vizualizări: 887

 

 


Tags:    

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite