28.10.2011 lansări
Atelierul de grafică anunță cu bucurie predarea în tipografie a materialului pentru a doua carte GF. Cu puțin noroc o vom avea la jumătatea lunii viitoare. Cu ceva mai mult noroc, va fi la copertă hârtie colorată în masă și folio în două culori + timbru sec. Spunem că depinde de noroc pentru că pe final de an în aceste timpuri, totul e imprevizibil în ce privește tiparul și distribuitorii de hârtie.
Oricum va fi foarte bine. Avem în pagină peste 700 de imagini, materialul e divers, spectaculos și parfumat bine. Printre cele trei mari capitole cu litere - DESEN, RELIEF, VOLUM, avem 4 texte scrise de oameni unul și unul pentru cine vrea să afle mai multe despre grafica vremurilor trecute cât și despre demersul nostru.
N-o mai lungesc. Țineti aproape de site-ul nostru. Vom posta despre lansare, parteneriate, conținut etc. Mai multe detalii aici.

 
lansărisemnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.
Vizualizări: 1419

 

 


Tags:               

 

 

Mircea

07.11.2011 la 11:39

Numai ce am terminat de rasfoit primul volum si abia astept sa gasesc in librarie si volumul 2! O idee foarte buna, un must have pt orice designer roman.

Reply

Ciprian

10.11.2011 la 18:44

- răspuns pentru Mircea -

Pai stai aproape de noi, nu mai e mult si ii dam drumul in lume. Cel mai probabil lansarea va fi in data de 25 noiembrie, jos in cafeneaua Carturesti. Te asteptam la lansare. Oricum o sa primesti newsletter cu anuntul oficial.

Reply

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite